top of page
Search
  • Writer's pictureDvasinis.lt

Atsispindinti tikrovė


Puiki regimojo pasaulio metafora yra vaizdinys ežere. Sakykime, kad ir pasaulis, kurį regime, yra atspindys tos tikrovės, kurios mes tiesiog nematome iš ten, kur esame. Atspindys dalykų, vykstančių ir nematomų iš lygmenio, kuriame esame, yra regimieji gyvenimo santykiai. Taigi, mūsų gyvenimai tarsi liudija apie kitame lygmenyje vykstančius įvykius, kurie yra atspindys, panašus į tą, kurį regime ežere. Vien tai, kad negalime matyti šių įvykių nereiškia, kad jie nerealūs. Neregimas pasaulis išties yra net realesnis už regimąjį, tačiau šios “gilesnės tikrovės” tiesiog negalime matyti iš erdvės laiko taško, kuriame esame.

Apie tai, kas yra užslėpta, atspindi įvairūs įvykiai ir patyrimai kasdieniniame gyvenime, nors tiesiogiai tai, kas yra užslėpta, nematome. Tai yra tarsi žinutės iš “gilesnių tikrovių”. Taip vyksta bendravimas su Dieviškąja matrica, kurios kalbą turime išmokti lygiai taip pat, kaip kad kai mums sakoma kokia nors kalba, turime mokėti tą kalbą, jos žodžius.

Mus pasiekiančios žinutės kartais yra aiškios ir jas interpretuojame nesuklysdami, tačiau kartais šios žinutės būna labai subtilios ir mes jų net nepastebime arba mums atrodo, kad sakoma viena, o tai, kas sakoma, iš tikrųjų yra visiškai kita. Taigi, ne visada viskas yra taip, kaip atrodo...

(pagal Gregg Braden “The Devine Matrix”)

28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page